Persondatapolitik og cookie regler

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 

- navn

- adresse

- telefonnummer

- email-adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Luggage og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de dataansvarlige for Copenhagen Luggage har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.copenhagenluggage.dk er Lene Bachmann og Peter Bachmann.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Shopify Payments, der kan læse dem. Hverken www.copenhagenluggage.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Som registreret hos Copenhagen Luggage har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Copenhagenluggage.dk via e-mail: info@copenhagenluggage.dk

 

Cookies

På www.copenhagenluggage.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Firefox version 59.x.x slettes cookies under menuen ”Indstillinger” -> ”Privatliv og Sikkerhed” -> ”Fjern individuelle cookies”.

 

Logstatistik

På websitet www.copenhagenluggage.dk benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

 

 

FORRETNINGSBETINGELSER

Salgs- og leveringsbetingelser

 

På www.copenhagenluggage.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. eksempelvis på telefon eller på mail: 28581620 eller info@copenhagenluggage.dk

Når du handler med www.copenhagenluggage.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt at se tidligere ordre. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til: info@copenhagenluggage.dk

Websitet opdateres løbende.

 

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms (på ordrebekræftelsen) og andre afgifter. Priserne er dagspriser og i Danske kroner.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland.

Enhver samhandel med udlandet, såvel inde for som udenfor EU, sker alene efter forudgående aftale. Fragten til udlandet afhænger af hvor varen skal sendes hen og aftales fra gang til gang.

 

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

 

SÅDAN HANDLER DU HOS OS

For at foretage et køb på copenhagenluggage.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet

BETALING

På www.copenhagenluggage.dk kan der betales med:

Dankort

VISA/Dankort

Mastercard

Der tages ikke betalingsgebyr ved betaling på www.copenhagenluggage.dk

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Shopify Payments, der kan læse dem. Hverken www.copenhagenluggage.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.copenhagenluggage.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vi sender ikke varer pr. efterkrav. Føler du utryghed ved at betale med betalingskort over nettet, kontakt venligst Copenhagen Luggage pr. telefon +45 28581620.

 

FRAGT

Det koster et beløb at få din vare tilsendt. Fragten afhænger af vægten og størrelsen på varen.

Her kan du se hvad det koster at få leveret varer i Danmark:

Køb under 500 kr. – Fragt på 70 kr.

Køb over 500 kr. – Fragtfrit

 

Ring for priser til udland.

              

Som transportør anvender Copenhagen Luggage, GLS Danmark. GLS distribuerer pakker til erhvervsvirksomheder i Danmark, Europa og uden for Europas grænser. Til private leverer GLS via et landsdækkende netværk af Pakke Shops. Såfremt man ønsker en anden leveringsmetode, bedes dette oplyses pr. telefon.

LEVERING

Copenhagenluggage.dk leverer typisk indenfor 1-2 hverdage, dog kan leveringstiden på specielle reservedele og produkter være længere.

 

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Copenhagenluggage.dk's producenter.

 

REKLAMATIONSRET

Du har som kunde på www.copenhagenluggage.dk selvfølgelig ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 24 måneder og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres indenfor to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med beskrivelse af fejlen, for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura / ordrebekræftelse samt dine kontaktinformationer.

Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Vi anbefaler at du benytter GLS når varen sendes retur samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLSs system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Copenhagenluggage.dk Varen kan også indleveres direkte hos Copenhagen Luggage, Hellerupvej 4, 2900 Hellerup eller vores anden adresse, Copenhagen Luggage, Vesterbrogade 6D 1620 København V.

 

Evt. refusion af beløb sker ved bankoverførsel til den kunde der er anført på fakturaen.

FORTRYDELSESRET - 14 dages fortrydelsesfrist

FORTRYDER DU DIT KØB, HAR DU ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET FRA DEN DAG DU MODTAGER VAREN. FORTRYDELSESRETTEN GÆLDER FOR ALT BESTILT VIA TELEFONEN ELLER INTERNETTET PÅ WWW.COPENHAGENLUGGAGE.DK

FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE SOM HELT ÅBENBART FORRINGER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

HVIS DU FORTRYDER, KAN DU:

- NÆGTE AT MODTAGE VAREN

- RETURNERE VAREN TIL COPENHAGEN LUGGAGE WEBSHOP, VESTERBROGADE 6D, 1620 KBH V. VAREN KAN RETURNERES VED PERSONLIG HENVENDELSE I VORES BUTIKKER ELLER PÅ VARERETURNERINGS ADRESSEN.

NÆGTER DU AT MODTAGE VAREN, FÅR VI VAREN RETUR - OG DU KREDITERES BELØBET. PENGENE INDSÆTTES SOM TILGODEHAVENDE PÅ DIN KONTO HOS OS, OG DU BEDES KONTAKTE OS FOR AT ANVISE EN KONTO, HVORTIL VI KAN OVERFØRE BELØBET. DET ER VIGTIGT AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER FOR AT KUNNE OVERFØRE PENGENE TIL DIG.

RETURNERER DU VAREN, SKER DETTE FOR EGEN REGNING.

 

VARERETURNERING

VARERETURNERINGER SKAL SKE TIL ADRESSEN:

COPENHAGEN LUGGAGE WEBSHOP

VESTERBROGADE 6D, 1620 KBH V

BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

 

VI TAGER FORBEHOLD FOR TASTE-, PRIS- OG BILLEDE FEJL