COVID19:
Vores butikker på Vesterbrogade og Hellerup er åbne.
Vores butik på Vesterbrogade har begrænsede åbningstider, så vi anbefaler at du tjekker åbningstiderne før du kommer forbi.
Hvis man ønsker at købe en kuffert med det samme, så kan den evt. bestilles online www.cphl.dk, vi leverer gratis over 500 kr. Ellers kan der aftales tid til et besøg på vores adresse Vesterbrogade 6D, 1620 København V.
Der kan aftales tid via en privatbesked på vores facebook, eller via telefonnummeret 28581620.


COPENHAGEN LUGGAGE PÅ VESTERBROGADE
Vores helt nye flotte forretning lige i hjertet af København har Danmarks flotteste udvalg af det amerikanske mærke TUMI. TUMI er et eksklusivt brand med øje for detaljer. Der er et bredt udvalgt af kufferter, pc tasker, arbejdstasker, rejsetasker, pakke tilbehør mm. i forskellige materialer der dækker alle ønsker til rejseudstyr. Vi har mange andre mærker som SAMSONITE, MONTBLANC, JUMP og DOT-DROPS.

Flagship Store, København V
Vesterbrogade 6D, 1620 København V
Tlf. +45 28 58 16 20
Find vej


Copenhagen Luggage Hellerup
Denne forretning har Danmarks største udvalg af det tyske mærke RIMOWA, som oprindeligt blev kendt for deres flotte aluminiums kuffert med design riller. Senere er et flot udvalg af trolleys i high tech polykarbonat materiale kommet til.  Alle RIMOWA kufferter er kendetegnet for deres innovative detaljer og høje kvalitet og er derfor en af verdens førende kuffert producenter.
Vi har også et fast flot udvalg af SAMSONITE og TUMI, som er rejsetasker, kufferter, rejsetilbehør og businesstasker til både kvinder og mænd.

Butik, Hellerup
Hellerupvej 4, 2900 Hellerup
Tlf. +45 88 96 29 00
Find vej