Hos Copenhagen Luggage brænder vi for at dele ud af vores passion og viden om kufferter. Skal man vælge en hård eller en blød. Hvorfor er der så stor forskel på prisen, hvilken forskel er der på kuffertens materialer, skal man vælge 2 hjul eller 4 hjul, skal der være frontlommer på kufferten, skal det være en farve, som altid kan genkendes på bagagebåndet m.m.

Leder du efter en kuffert med plads til forretningspapirerne, en blød weekendtaske til sommerferien, en stærk aluminiumskuffert til kameraet, eller en økonomisk kuffert med gode hjul til den årlige ferie med familien.

Vi bruger vores erfaring og søger hele tiden kuffert markedet på verdensplan for at finde de bedste kufferter til dig. Efter mere end 25 års erfaring i kuffert branchen, syntes vi at der manglede en kuffert forretning med ikke kun de lækreste og bedste kufferter, men også en forretning hvor der ydes en professionel vejledning i valget af kuffert.

Derfor åbnede vi i 2011 butikken på Hellerupvej ved Strandvejen i Hellerup med mærkerne RIMOWA, TUMI og SAMSONITE. Efterfølgende er der kommet andre spændende kufferter til som DOT-DROPS og MONTBLANC.

I 2017 valgte vi at åbne en ny stor butik lige i hjertet af København, lige overfor Hovedbanegården på Vesterbrogade. Her fører vi stadig de samme lækre mærker suppleret med nyheder fra SAMSONITE, TUMI & MONTBLANC. Vi har således et meget bredt sortiment, som kan dække ønsket om godt rejseudstyr.

En af vores dygtige eksperter som undersøger og rådgiver er Peter Bachmann på Vesterbrogade, som nærmest har fået kufferterne ind med modermælken via hans forældre Lene og Claus Bachmann, som oprindeligt startede engrosvirksomheden Kuffert Kompagniet A/S.

Peter var kun 11 dage gammel da han første gang var på jordomrejse med sin egen kuffert. Erfaring og ekspertise har været i konstant udvikling lige siden. Vi har hele tiden fingeren på pulsen, følger udviklingen og kan give den bedste rådgivning til valg af kuffert.