Såfremt du har opholdstilladelse udenfor EU og fakturaens pålydende er på over DKK 300,01 inklusive 25% dansk moms har du mulighed for at få refunderet moms.

Copenhagen Luggage tilbyder 2 muligheder for refundering af momsen:

  1. Via Planet Taxfree. På foranledning udleveret vi formular til Tax Free refundering hos Planet Taxfree. Formularen samt faktura (kvittering) på købet fremvises til Toldvæsenet for toldstempel (før check-in i lufthavnen). Derefter fremvises den toldgodkendte formular til Planet Taxfree og en del af momsen udbetales. Bemærk at størrelsen af refunderingen stiger, jo højere et beløb der er shoppet for. Procentsatsen af refunderingen fremgår af formularen som er udleveret hos Copenhagen Luggage. Dokumentet skal være toldstemplet og udført af EU indenfor 90 dage. Yderligere info kan fås på hjemmesiden planetpayment.com 
  2. Såfremt du har en dansk bankkonto tilbyder vi at refundere hele moms beløbet på din faktura. For at få hele momsen retur skal du sende følgende til Copenhagen Luggage indenfor 90 dage fra købstidspunktet:
  • Original faktura med Dato Toldstempel som dokumentation for at varen er udført af EU indenfor 90 dage.
  • Kopi af opholdstilladelse udenfor EU
  • Påfør registrerings og bankkontonummer på din faktura, til den konto hvortil beløbet ønsker overført, inden du returnerer den originale faktura til os med posten (ikke på email).