Bemærk følgende garanti er KUN ved køb af kufferter fra mærket Horizn Studios, ved andre mærker henvises til det enkelte brands garanti.

Horizn Studios Livstidsgaranti

Alle nye Horizn Studios-kufferter, købt hos Copenhagen Luggage, er dækket af en Livstidsgaranti fra producenten. For at gøre krav på den skal du have en gyldig købskvittering og registrere dig online inden for 30 dage efter købet. (Du kan registrere dig her) Denne Livstidsgaranti fra producenten, som beskrives nedenfor, tilbydes udelukkende til den registrerede ejer, og starter fra købsdatoen (garantiperioden) og gælder for kuffertens levetid. Alle lovmæssige rettigheder forbliver uberørte af denne politik. For produkter der ikke er registreret online, gælder der en toårig garantiperiode. Producentens garanti dækker alle funktionelle aspekter af din Horizn Studios-kuffert i produktets levetid. Den gælder ikke for kosmetisk slid og slitage (såsom ridser), misbrug eller skader (såsom buler eller revner) forårsaget af uagtsomhed eller ulykke fra tredjepart, især skader under flyvning eller transport. Skader forårsaget af tredjeparter (f.eks. flyselskaber) er også udelukket fra dækning og skal straks rapporteres direkte til flyselskabet el. handlingselskabet, der er forsikret mod dette. Bemærk venligst, at du er forpligtet til at erklære eventuelle skader med tredjeparten i overensstemmelse med dens vilkår og betingelser. For at gøre krav gældende under producentens garanti, skal du straks informere os inden for garantiperioden og vedlægge billeder af skaden samt original købskvittering.

Baseret på problemet, vil vi undersøge, om skaden på Horizn Studios-kuffertproduktet er dækket af garantien. Hvis problemet er dækket af denne garanti, vil vi og/eller Horizn Studios efter eget skøn fjerne defekterne ved reparation, udskiftning af den defekte del eller erstatning. Ved erstatning forbeholdes ret til at levere en Horizn Studios-kuffert i en anden farve, hvis den oprindelige farve ikke er tilgængelig på det tidspunkt.

Garantien vil fortsætte med at gælde for den reparerede eller udskiftede Horizn Studios-kuffert; den oprindelige garantiperiode forlænges dog ikke.

Definitionen af Horizn Studios-kufferter henviser til følgende produktgrupper: M5 Håndbagage, H5 Håndbagage, H6 Check-In-bagage og H7 Check-In-bagage.

Smart Batteri (Powerbank) til Smart serien.

Horizn Studios garanterer, at batteriet, der leveres til dig, ikke vil vise følgende fejl inden for en periode på to år fra købsdatoen, angivet på salgskvitteringen (Garantiperioden):

- Batteriet kan ikke længere oplades eller aflades
- Batteriet kan ikke længere levere tilstrækkelig strøm til kompatible enheder.

Garantien gælder ikke for:

- Enhver form for langsommere opladningsproces, hvilket er markedsstandard for batterier .
- Batteriets funktion, hvis det oplades med andre end originale Horizn Studios-adaptere eller opladningskabler.
- Skader på batteriets funktionalitet forårsaget af forkert brug af Horizn Studios-kuffert.
- Batterier i Horizn Studios-kuffert, der ikke er fra HS New Travel GmbH eller batterier, der blev købt brugt eller blev købt som en del af et outlet eller sample sale.

Garanti for Tasker, Rygsække og Tilbehør fra Horizn Studios

Alle nye Horizn Studios bløde produkter, købt hos Copenhagen Luggage har en to åris producentgaranti, som tilbydes udelukkende til den registrerede ejer, og starter fra købsdatoen (garantiperioden) og gælder i to år. Alle lovmæssige rettigheder forbliver uberørte af denne politik.

Producentens garanti gælder udelukkende, hvis brugbarheden af det bløde produkt påvirkes negativt af en produktions- eller materialefejl, der var til stede på tidspunktet for levering af varen.