Her ses Peter da han var en lille dreng.

Selv har Peter været en del af familiens kuffertvirksomhed nærmest hele sit liv, for de blev ”født” nogenlunde samtidig, for 29 år siden. Siden han gik ud af gymnasiet for 10 år siden, har han været fuldtidsbeskæftiget i forretningen, og i dag er han butiksbestyrer i den flotte flagship store på Vesterbrogade. Det var forældrene, Lene og Claus Bachmann, der i sin tid startede engrosvirksomheden Kuffert Kompagniet med salg af tidens bedste brands inden for kufferter og rejsetasker og en egen kollektion under navnet KKDK of Copenhagen. Senere kom Copenhagen Luggage-detailforretningen til på Vesterbrogade. ”Allerede fra jeg var lille, fik jeg lov til at være med i det daglige arbejde og gøre kufferterne klar, ligesom der altid er blevet talt rigtig meget om kufferter, kvalitet og kundeservice ved middagsbordet hjemme hos os. Derfor var det ikke svært at træffe beslutning om at være med til at drive virksomheden videre.”

Kvalitet i alle detaljer.

Udover kufferter i topkvalitet som blandt andre Tumi, Dot-Drops, Rimowa og Samsonite, fører Copenhagen Luggage som noget nyt også lækre varer fra Montblanc til al slags brug; kufferter, rejsetasker, toilettasker, punge og diverse rejsetilbehør. ”Fælles for alle vores mærker er, at kvaliteten er i top ned til mindste detaljer, og at man derfor kan forvente at have sin kuffert i rigtig mange år.” Man skal altid være velkommen til at besøge os i butikken eller på webshoppen, hvor man altid kan blive meget klogere på både kufferter og rejsetasker.

Af Peter Bachmann

Se alle blogs

En kuffert er ikke bare en kuffert

Peter fortæller om hvad man skal være opmærksom på, når man kigger efter en ny kuffert.

Derfor skal du have en kuffertvægt

En kuffertvægt er et lille og praktisk værktøj, der hjælper dig med at måle vægten af din bagage, inden du rejser. Det er en enhed, der er lille og...